Pràcticament, tots els plats de la nostra carta són sense gluten. Els marcats amb un * també podrien ser aptes per celíacs però en qualsevol cas, caldrà avisar al cambrer de la intolerància. També disposem d'un menú per a nens i un menú vegetarià.
Primers plats |
Segons Plats |
Amanida verda | Carns |
Amanida amb formatge fresc de Queralbs | Civet de senglar caçat a la Vall |
Amanida d'hivern amb formatge de cabra gratinat | Peus de porc (recepta del dia) |
Amanida tèbia de verdures amb encenalls de foie | Rodó de vedella amb bolets |
Amanida amb embotits de la comarca | Confit d'ànec a l'agredolç |
Amanida amb encenalls salmó fumat | Estofat de vedella amb verdures i bolets |
Amanida de tomàquet i tonyina | Galta de vedella amb ceps |
Espàrrecs amb pernil país | Cua de bou amb trompetes |
Espàrrecs amb maionesa | Entrecot de vedella al pebre ó rocafort |
Verdures a la brasa amb salsa de romesco | Filet al pebre o rocafort |
Peix | |
Escudella barrejada | Llenguado a la planxa |
Cassoleta d'ous amb sobrassada * | Filet de llenguado amb nous i gingebre |
Cassoleta d'ous amb botifarra blanca i negre | Bacallà . . . (recepta del dia) |
Cassoleta d'ous amb foie | Calamars a la romana |
Cargols a la llauna | Truita de riu (recepta del dia) |
Cargols gratinats amb all i oli | Calamarsets a la planxa amb all i julivert |
Canelons del rostit gratinats * | |
Canelons de verdures * | Carns a la brasa |
Canelons de bolets * | |
Arròs a la paella. . suplement individual 2 € | Llonganisseta amb mongetes ó patates |
Fideuà * | Peus de porc |
Macarrons gratinats | Costelles de xai |
Faves ofegades amb menta fresca | Mig conill petit amb all i oli |
Patates d'Olot (farcides amb carn de porc i vedella) * | Quarter de Pollastre |
Patates farcides de bolets * | Galta de porc |
Graellada | |
Bistec amb patates | |
Suplements | Entrecot de vedella |
Filet de vedella | |
Suplement d'all i oli | Xurrasco amb ximixurri |
Guarnició extra | |
Pa torrat per sucar-hi all i tomàquet | Tots els plats son amb guarnició |
Ració de pa | |